Contact

Charlotte begeleidt mens en (medische) teams bij personele en teamvraagstukken. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring met name bij vraagstukken op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken.

In de Expeditie neemt zij de aspecten die te maken hebben met communicatie in het team voor haar rekening. Zo traint zij aan de hand van het DISC model over het effect van gedrag, daarnaast staat zij uitvoerig stil bij feedback, communicatie in het team en constructief overleggen binnen het team.

Tijdens een van de avonden voor leidinggevenden neemt zij de stijlen van leidinggeven onder de loep en daagt ze de praktijkhouders uit tot zelfreflectie. Daarnaast wordt Charlotte regelmatig tijdens de Expeditie ingezet voor het faciliteren van teamcoachings en/of individuele coaching. Met haar interventies krijgt de Expeditie (indien nodig) een extra boost.

Alexander studeerde Tandheelkunde en Rechten. Na 20 jaar in een eenmanspraktijk, werkt hij nu ruim 5 jaar met 6 collega’s in de groepspraktijk Dentalways.

Alexander is tot juni 2014 penningmeester en vice voorzitter geweest van de KNMT, waar hij verantwoordelijk was voor omvangrijke trajecten en veranderingen binnen de tandheelkunde. Tevens is hij penningmeester van de VvAA geweest.
Momenteel is hij bestuurder in het Europees bestuur van tandartsen (CED) en penningmeester van het NTvT.

In september 2014 startte hij samen met Elsbeth Nijhoff Dentiva. Dentiva richt zich op ‘Management analyse en ondersteuning voor de tandartspraktijk’. Met een onvoorstelbaar groot inzicht in de bedrijfsvoering binnen tandartspraktijken is Alexander een waardevol gesprekspartner. U kunt rekenen op maximaal begrip en erkenning van de problematiek binnen elke praktijk.

Bij Elsbeth zit klantgerichtheid in haar bloed. Zij heeft na een studie aan de Hogere Hotelschool ruim 3 jaar gewerkt in het buitenland waar zij diverse management functies heeft vervuld binnen de hotelketen Radisson International.

Terug in Nederland heeft Elsbeth haar bedrijfskundig inzicht ingezet als adviseur en facility manager binnen verschillende grote organisaties, waaronder Berenschot, de UvA en John de Mol Produkties.

Daarnaast is zij mede oprichter van MedischOndernemen en het PraktijkManagers Netwerk. Binnen Dentiva zijn haar thema’s met name gastvrijheid, klantgerichtheid en efficiency, omdat zij zelf heeft ervaren dat iedere organisatie hier beter van wordt.

Contactgegevens


Correspondentie adres Dentiva
Stinzenlaan Zuid 235
3621 TC Breukelen

Telefoon: 085 87 705 62
Email: info@dentiva.nl
Website: www.dentiva.nl

KvK: 34133009
BTW nr: NL809313959B01